PROS

Author

Title.lt
Direktorius

1002x550 / Ar reikalingas dizaino portalas?

Kaip manote ar būtu naudingas ir reikalingas toks portalas kuriame butu visų (daugumos) dizaino svetainių naujausi darbai. Tarsi didele dizaino galerija jungianti kitus dizaino saitus.

No Photo
2009-05-11
Man būtų įdomu tokiame apsilankyti.

KOEI Ltd
CG designer
2009-05-11
www.bestweb.lt
www.e-zine.lt
www.create.lt

nezinau kiek buvo iki situ prikurta

Title.lt
Direktorius
2009-05-13
Tikslas surinkti ne tik lietuviskus gamintojus - o is viso pasaulio. Mintis kilo taip: ka daro dizaineris? jis eina per dizaino svetainiu sarasa, stebedamas tendencijas, naujoves, sprendimus ir t.t. (sperendziu pagal save) tokiu svetainiu per diena aplankau X skaiciu, zinoma priklausomai nuo laisvo laiko. Portalas jungtu X skaiciu dizaino svetainiu. Taupant interesantu laika.
Juk visi +- ziuri tas pacias svetaines (FWA, ibelieveinadv, designyoutrust ir t.t.)
As matau cia ir komercini niuanca, bet ne apie tai:)
Auditorija yra dizaineriai, ir besidomintys reklamos formomis marketingistai.

P.S. atsiprasau del lietuvybiu stokos

KOEI Ltd
CG designer
2009-05-13
Jei teisingai suvokiu projekto minti. Ketinimas sukurti portala kuris trauktu naujoves is populiariiausiu web srpendimu, grafiiniu sprendimu, flash sprendimu ir advertu svetainiu turinio ir taplintu i ta portala pagal tam tikras kategorijas , specifika. Kad useris galetu atejes pasiziuret kas cia ivyko pasaulyje per nakti.
Cia tas pats kaip manonaujienos imi alfa., delfi, ve.lt skrastas.lt ir bla bla. t.t ir sukali viska i viena portala pagal tavo norima specifika atrusiuojama.
1. Ar tai praktiska, ? Ir plius susidursi su tokiu kaip content protection, right are reserved. Jei supranti ka turiu galvoje, kad tie portalai kurie bus tavo saltinis irgi nores atkato jai imama info yra is ju.
2. GERAS DIZAINERIS NEZIURI TENDECIJU, JIS PATS JAS KURIA :D
3. O uzuot vaiksciojes po tas "x" svetaines ir svaistes laika, naudoju RSS , ir dar daugybe mano kolegu .
So, isvada kad butu smalsu uzsukt paziuret , bet per didelio demesio tam neskirciau .Nes daugiau maziau kaip ir minejai visi dairomes i FWA, Ibeleiveinadv, zudyk reklama, design... and so on. Dauguma ju turi RSS, mano browseris su RSS viska padaro ka padarytu sitas portalas.